Günün sorusu: En ideali kaç cm olmalı?

Erkek genital estetiği denilince ilk akla gelen penis büyütme ameliyatları oluyor. Bu operasyonların ayrıntısını, cinsel hayata katkısını ve yılların değişmeyen sorusunun cevabını Op. Dr. Bülent Cihantimur yanıtlıyor

"Erkek cinsel organı deyince aklımıza ilk olarak Antik Yunan mitolojisinde var olan ve bizim topraklarımızda pek çok heykelciği bulunan tanrı Priapos geliyor. Priapos'un uzun ve sürekli dik duran penisi, bereketi, üremeyi sembolize eder. Yüzyıllardır bu böyle devam ediyor, erkekler, penis boyutuna önem veriyor ve kadınlar da aynı şekilde… Çünkü insanoğlu içgüdüsel varlıklardır.

Yaşlanmayı durdurmak istememizin nedeni, ölmek istemeyişimizdir, penisin boyutunun önemi ise, tamamen doğurganlık, çoğalma ve üreme içgüdülerimizden geliyor. Oysaki penisin boyutu ile doğurganlık arasında bilinen bir paralellik yok. Fakat olayın farklı bir boyutu daha var. Erkekler tatmin edici bir görsellik istiyorlar. Bunun altında yatan ise aslında eşine doyurucu bir cinsel deneyim yaşatmak.

Tıp doktorları olarak bizler ne kadar, uzunluğun herhangi bir katkısı yok desek de, erkek buna inanmayacaktır. Kaç cm olmalı diye bir soru çok mantıksız. Aynen burun ameliyatlarında olduğu gibidir aslında. Eğer birey kendini daha estetik bir burunla iyi hissedecekse ve mevcut durum onu mutsuz ediyorsa, özgüven yaşatıyorsa, estetik cerrahiden yardım alınabilir" açıklamasında bulunan Estetik, Plastik ve Rekonstrükrif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, erkek genital estetiğinin, erkeklerin cinsel özgüvenini sağlamlaştırdığını vurguladı.

Yağ enjeksiyonunu tercih ediyoruz

Erkek genital estetiğinin içerisinde ele alınan penis büyütme operasyonunu 2 farklı şekilde yaptıklarını söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, öncelikle yağ enjeksiyonuna değindi:" Penis büyütme operasyonunu yağ enjeksiyonu ile yapıyoruz. Hastamızın kalça, bel ya da mevcut bölgesel yağ neresinde varsa, o bölgeden bir miktar yağ alıp, bunu kök hücreden zengin hale getiriyoruz.

Ardından bu sıvı, canlı ve kök hücreden zengin yağı, penis boyunca enjekte ediyoruz. Bu şekliyle hastanın penis gövdesi takviye edilen yağ birimine göre 2 katı büyüklüğe, gözle görülür bir kalınlaşmaya ulaşabilir. Penisin boyu 2-3 santim uzar ama asıl büyüme enine doğru sağlanır. Eğer hasta daha büyük bir uzunluk istiyorsa, bu sefer leğen kemiğinin hemen altında bulunan ve penisin bağlı olduğu asıcı bağı bir miktar kesiyoruz. Bu kesme işlemi, erkeğin üreme fonksiyonuna, ereksiyonuna veya libidosuna herhangi bir zarar vermez. Sadece bağlı bulunduğu asıcı bağ biraz kesilir ve penisin öne doğru uzaması kolaylaştırılmış olur".

Kök hücrenin iyileştirici etkisi

"Penis kalınlaştırma operasyonunda hastanın kendi yağından elde ettiğimiz kök hücre enjeksiyonunun çok fazla artısı var. Öncelikle herhangi bir kesi yapılmadan, noktasal girişlerle operasyon tamamlandığı için, iz kalmaz. Kök hücrenin iyileştirme etkisi ile hastamız çabucak toparlanır ve ortalama 1 hafta içerisinde aktif cinsel yaşantısına dönebilir.

Yağ enjeksiyonun bir başka avantajı ise, içerisindeki kök hücrenin yaşayan dokular olmasından ötürü, işlemin kalıcı olmasıdır" diyen Cihantimur, yağ enjeksiyonunda kendi geliştirdiği ve dünya tıp literatürüne giren Cihantimur Yağ Transfer sistemini kullandığını ve bu teknikle transfer edilen yağ dokunun içindeki kök hücrenin, tamamına yakının yaşama olanağı bulduğunu da ekledi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe