Yves Rocher Matlaştırıcı Dudak Kalemi İle Gün Boyu Ruj Tazelemeye Son

Makyaj, kadınların en büyük tutkularından biri. Özel bir gecede ışıltılı ve yoğun bir makyaj kullanabildiğimiz gibi günlük hayatımızda da hafif bir makyaj ile hem yüzümüzün yorgun ifadesini saklayabiliyor hem de kendimizi çok daha iyi hissedebiliyor. Yeri geliyor sadece bir rimel ve ruj ile yüzümüzün görünümünü oldukça güzel bir hale getirebiliyoruz.

Günlük hayatta kullandığımızın rujun mat bir görünümünün olması hem makyajımızın her ortama uyum sağlamasını kolaylaştırıyor hem de dudaklarımızı her zaman olduğundan daha güzel gösteriyor. Özellikle dudaklarımda dolgun ve çekici bir görünüm elde etmek istediğim zamanlarda Yves Rocher’in matlaştırıcı dudak kalemi mucizeler yaratıyor. Bu dudak kalemi dudaklarımda kullandığım rujun daha mat bir görünüm kazanmasını sağlarken gün boyu kalıcı olma özelliği ile de adeta hayatımı kurtarıyor.

Makyaj malzemesi satın alırken ürünün güzelleştirme özelliği kadar sağlıklı materyallerden üretilmiş olmasına da dikkat ediyorum. Yves Rocher Matlaştırıcı Dudak Kremi’nin bitkisel içeriklerle üretilmiş olup, besleyici özellikli karite yağı ve balmumu içerikli olması, üstüne bir de paraben içermemesi beni ilk olarak çeken özellikleri oldu. Ürünü kullanmaya başladıktan sonra ise hiç abartmadan hayran kaldığımı söyleyebilirim. Bunun ilk sebebi, matlaştırıcı dudak kalemini tüm rujlarımı matlaştırmak için kullanabiliyor olmam. Dudak kalemini rujumla birlikte uyguladığım zaman hem mat bir görünüm kazanabiliyorum hem de rujum gün boyunca kalıcı oluyor. Bu da benim gün içinde defalarca rujumu tazelemek zorunda kalmamın önüne geçiyor. Özellikle ofis içinde bu özellik, kadınlar için gerçekten hayat kurtarıyor.


Yves Rocher Matlaştırıcı Dudak Kremi’nin transparan bir kartuşu var, bu transparan kartuş kullanılan rujun renginin değişmemesini sağlıyor. Kalem, pudramsı görünümü ile parlamanın önüne geçtiği gibi dudağı da hiç kurutmuyor. Mat görünümlü rujlar son zamanlarda çok moda, bu rujların makyaja çok asil bir görünüm kattığı da yadsınamaz bir gerçek. Yves Rocher’in ürettiği bu dudak kalemi ile evinizde bulunan herhangi bir rujunuzu mat bir görünümle kullanabileceksiniz. Benim en çok memnun kaldığım özelliklerden bir diğeri ise kalemin dudak yüzeyimi eşitlemesi ve kurutmadan ruj rengimi sabitlemesi oldu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !