Turuncu Kasadan Çıkanlar

Havalar nihayet ısınmaya başladı. Baharın gelmesi, canlanan doğa, yeniden güneşi görmek ayrı ayrı çok güzeller. Ancak yaz aylarının habercisi baharın gelmesiyle, şallarla, berelerle, kalın kazaklarla örtebildiğimiz bütün kusurların da gün yüzüne çıkma zamanı geldi ne yazık ki.

Benim için de kişisel bakım ürünleri arayışı başladı tabi ki. Hem cildim hassas olduğundan hem de zor beğenen biri olduğumdan bu arayış baya bir vaktimi aldı. İş yoğunluğu nedeniyle zaten mağaza mağaza dolaşıp, ürünleri inceleyecek vakti yaratamıyorum. Ben de her şeyi bir arada bulabileceğim bir internet sitesi arayışına girdim. Neyse ki bu arayışım çok uzun sürmedi ve Turuncukasa.com diye bir site keşfettim.

Kişisel bakım ve kozmetik ürünlerinin hemen hemen her çeşidine kolaylıkla ulaşılabilen bu site şu dönemlerde resmen can simidim oldu diyebilirim. Aradığım her şeyi bulabildiğim gibi, üstelik bazı markaların yapmış olduğu kampanya fırsatlarını da yakalama olanağı bulabiliyorum. Tabii ki sadece markaların değil, sitenin de kendi bünyesinde yaptığı bazı kampanyalar da var.

Bu kadar fazla kategoride, bu kadar çok markayı bir arada bulunca ve üzerine bir de kampanyalı ürünleri ve teslimat olanaklarını da görünce dayanamadım, güneş kreminden, diş macununa, bakım kremlerinden, şampuana kadar yaz için ihtiyacım olan ne varsa alışverişimi yapıverdim.

Kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneklerinin yanında, bayıldığım ve beni siteye müptela edecek en güzel yanı da kargo bedava ürünler kategorisiydi. Siteden satın alınan ürünlerde 150,00 TL üzeri alışverişlerde zaten kargo bedeli talep edilmiyorken, üstüne bir de eğer satın aldığınız ürünlerin arasında kargo bedava kategorisinden bir ürün eklemişseniz hiç bir şekilde kargo ücreti ödemiyorsunuz. Sanal alışveriş sever biri olarak gördüğüm en güzel kampanyalardan biri budur herhalde.

Kısa sürede kendisine bağımlı eden Turuncu Kasa sayesinde kişisel bakım ve kozmetik alışverişi yapmak benim için gerçekten keyfe dönüşmüş durumda. Benim gibi kısıtlı vaktinde çok iş başarmak isteyen ve zor beğendiğinden her şeyi bir arada bulmak isteyenler de buradan göz atabilirler. Oturduğunuz yerden bu kadar fırsat yakalıyor olmak emin olun ki sizin de çok hoşunuza gidecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !