Cilt kırışıklıklarını engellemenin 3 yolu

Cilt kırışıkları aynada yüzümüze baktığımız zaman canımızı sıkan yaşam izleridir. Romantik bir bakış açısıyla, aslında hayatı ne kadar çok deneyimlediğimizi ve tecrübe kazandığımızı gösteren işaretler olsa da; güzelliğimizi gölgelemesinden pek mutlu olmayız. 

Cilt kırışıklıklarını engellemenin yollarını sizin için araştırdık. İşte kırışıklardan kurtulmanın 3 ana yolu...

1- Doğal cilt bakımı uygulayın

Cilt kırışıklarına doğal yoldan müdahale etmek, uzun bir yolculuktur. Bu müdahalenin başarılı olması için, doğal anti-aging (yaşlanma karşıtı) uygulamalarını bir yaşam biçimi haline getirmeniz gerekir. Erken yaşta bilinçli bir şekilde anti-aging uygulamalara başlanmalı ve çok düzenli bir yaşam biçimi edinilmelidir. Doğal cilt bakımının temeli bol su içmek ve düzenli olarak sağlıklı beslenmektir. Düzenli egzersiz ve yeterli uyku de bu yöntemin en önemli noktalarıdır. Evoria.com; güneş, sigara, aşırı sert havaya maruz kalmak, yağlı beslenme, kısa zamanda kilo verdiren sert diyetler, alkol gibi cilde zararlı yaşam alışkanlıklarından uzak durmak gerektiğine önemle dikkat çekiyor.

Unutmamak gerekir ki doğal cilt bakımı bir erken müdahale, kırışıklıklar oluşmadan önce alınan bir önlemdir. Yani oluşacak cilt kırışıklıklarının önüne geçer ancak oluşmuş kırışıklarda pek fazla işe yaramaz.

2- Yaşlanma karşıtı kremler kullanın

Anti-aging bir yaşam, aslında iç ve dıştan yapılan müdahalenin bir bütünüdür. Bu yüzden hem sağlıklı bir yaşam seçmeli, hem cildinize hak ettiği değeri vermelisiniz. Bunun için profesyonel kozmetik ürünleri üreten firmalar, her yıl milyonlarca dolar araştırma bütçesi ayırarak ihtiyaç duyacağınız tüm bakım ürünlerini geliştirilmesini sağlıyor.

Cilt kozmetiğinde dünyada çok önemli ilerlemeler kaydedilmiş durumda. Cilt kırışıklıklarını en aza indirmek ve cildinizi gençleştirmek için; Evoria.com'da Shisedio, Biotherm, Roc ve Monteil markalı kırışıklık karşıtı cilt bakım ürünlerini bulabilirsiniz. Evoria uzmanlarına göre; sağlıklı beslenme, iyi bir yaşam seçimi ve doğru kozmetik ürünlerin kullanımıyla gençleşmek bir mucize değil bir doğal bir sonuç haline geliyor.

3- Gençleştirme tedavileri son çare olmalı

Cilt kırışıklıklarını ortadan kaldırmak için cerrahi müdahale ile bazı gençleştirme çalışmaları yapılıyor. Ancak bunun için maddi olarak yüksek meblağlar ödemeniz gerekebilir. Bazı müdahaleler periyodik olarak yapılması gereken uygulamalardır. 6 aydan sonra etkisi geçen enjeksiyon uygulamaları gibi…

Eğer genç bir cilt ve kırışıklıkları olmayan bir yüz istiyorsanız, yapmanız gereken bedeninize değer vermektir. Cildiniz sadece dışarıdan yapılan etkilerle düzelmez. Kendiniz için iyi bir yaşam seçmeniz, pozitif bir felsefeye sahip olmanız, doğru kozmetik ürünlerini kullanmanız gerekir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe