Kalça çatlaklarına badem yağı

Kalçalarınızda sürekli kilo alıp vermekten dolayı oluşabilecek çatlaklardan nasıl kurtulabileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Kalçanızdaki çatlakların tedavisi için kakao yağı kullanabilirsiniz. İşte ayrıntılar…

Sıkı bir kalçaya sahip olmak için sadece kilo vermek yeterli olmuyor. Hatta bilinçsiz ve düzensiz bir şekilde yapılan diyetler sıkı kalçalar yerine yer yer çatlaklarla dolu bir kalçaya bile neden olabiliyor.

Bu tür çatlaklardan kurtulmak için her gün 10 dakikanızı ayırmanın yeterli olacağını biliyor musunuz? Badem, kayısı ve kakao yağlarını karıştırıp; çatlaklarınıza masaj yapın, sonuca siz de inanamayacaksınız.

Çatlak kalçalar için bakım

Öncelikle banyo yaparak cildinizin iyice yumuşamasını sağlayın. Unutmayın ki; temiz cilt, hazırlayacağınız karışımı daha iyi emecektir.

Ardından çatlaklı bölgenizi iyice keseleyin. 20′şer gram bademyağı, kakao yağı, kayısı yağı ve gliserini 10′ar gram çörek otu, kantaron yağı, zeytinyağı ve keten yağı ile iyice karıştırın.

Bu karışımı, sorunlu bölgeye iyice yedirerek sürün ve en az 10 dakika bekletin. Etkili bir sonuç alabilmek için bu kürü her gün uygulamanız gerektiğini bilmelisiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe