İki erkeği doğru kıyaslayın

Tutkulu ama belirsizliklerle dolu bir aşk mı yoksa huzurlu bir ilişki mi? Kararsız mı kaldınız?

Siz de aşk ve güveni aynı erkekte bulabilen kişilerden misiniz? Aşk hayatınız heyecan ya da güven vaat eden bir yol ayrımına geldiyse artık harekete geçme zamanı gelmiş demektir. Bunun için yapmanız gerekenleri bilmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Sık sık aklınıza takılan ve içinden bir türlü çıkamadığınız içinizdeki sıkıntının kaynağı belli esasında. Birkaç gün önce, beraber olduğunuz erkeğe duyduğunuz heyecanın artık kaybolduğunu hissettiniz. Artık gözleriniz yeni tanıştığınız o yakışıklıyı aramaya başladı. Birlikte olduğunuz erkeğe güveniniz tam. Kalbinizin başkası için çarptığını hissettiğiniz an da yanlış karar vermemek için kendinize biraz zaman verdiniz. Sonuçta gördünüz ki bir gün kendinizi aşkı yeniden hatırlatan adamın kapısında buldunuz. Onun yanındayken heyecandan tir tir titriyorsunuz.

Fakat diğer yandan da kollarında huzur bulduğunuz birisi var! O size aşkın şiddetli ateşi yerine sakin bir liman vaat ediyor. Onun her şey belirli sizin için. Sırtınızı yasladığınız kendinden emin bir duruşu ve sizi sakinleştiren bir ses tonu var. Diğeri ise; adı aşk olduğundan bir o kadar cesur, özgür ve belirsiz... O halde bu durumda ne yapacaksınız? Aşkın tılsımı ile güvendiğiniz adam arasında kaldıysanız önerilerimize kulak vermenizi tavsiye ediyoruz.

Önce sakin olun
Kadınlar güven duymadıkları bir adamla birlikte olmak yerine yalnız kalmayı yeğlerler. Bunun için; bir kadını güven duygusundan alıkoyan tek şey aşktır. Aşkın getirdiği heyecan ve bilinmezlik aslında kadını tedirgin eder. Yeni bir aşk karşısında eliniz kolunuz bağlı ise önce sakin olmalı ve ardından da derin bir nefes almalısınız. Bu aşamada bir değerlendirme yapmanız gerekiyor.

Bundan sonra yaşamınızı nasıl değişmesini istediğinizi bilirseniz hangi yöne doğru adım atmanız gerektiğini bilirsiniz. Burada önemli olan nokta kendinizi tanıyın ve hayatınızda nasıl bir erkek olmasını istediğini tam olarak bilmenizdir.

Şimdi iki erkeği kıyaslayın
Uzun zamandır birlikte olduğunuz kişi ile hayatınıza yeni giren erkeğin fiziksel özelliklerinin farklı olması doğaldır. Sizin için önemli olması gereken; aşkı ve güveni size sunan bu iki erkeğin karakteristik farklılıklarıdır.

Yanınızdaki adam; sakin, ağırbaşlı, yaşam tarzı belli, şefkatli, kısacası evlenmek için ideal biri diye düşünebilirsiniz. Oysa diğeri; kokusu ve teniyle farklı, sürprizli, tavırları çoğu zaman güven vermeyen ancak bir o kadar sempatik ve çekici bir erkek olabilir. Şöyle bir düşününce birlikte olduğunuz kişiyi seçmek mantıklı bir karar görünebilir. Ne de olsa o sizinle vakit geçirmekten hoşlanır, alışverişlerinize karışmaz kısacası sizi çok rahat ettirir.

Fakat aşık olduğunuz erkeğin yukarıda saydığımız özelliklerin tam tersine sahip olması mümkündür. Onunla ortak ilgi alanlarınız ve yapacaklarınız sınırlıdır. Mesela siz daha çok sinemayı seversiniz, o borsayla ilgilenir. Sizin hayvanlara ilginiz vardır onun araba yarışlarına...

Peki yapınıza ters düştüğü halde neden aşık olduğunuz yeni birinin peşinden koşuyorsunuz? İşte size açıklama: Aşkta zıt kutuplar birbirini mutlaka çeker. Bunun için yeterli kıyaslamayı yaptıktan sonra iki erkeğin benzer olaylardaki tepkilerini ölçmeye çalışın.

Her ikisini de belli bir zaman aramayın. Bu sürenin sonunda verecekleri tepkiden hangisinin sizi daha çok istediğini anlarsınız. Acaba hangisi sizi çok özlediğini itiraf edecek?

Pişmanlıktan korkmayın
Her ne olursa olsun vereceğiniz karardan dolayı pişman olmayın. Çünkü; bu sizin yaşamınız. Kararlarınızın sonuçlarına katlanmak zorunda olan da sizsiniz. Bu sizin için oldukça önemli. Sonuçta güven duyduğunuz erkeği seçtiğinizde mutlaka huzur içinde yaşayacağınızı kimse garanti edemez.

Öte yandan duygularınıza güvenip aşık olduğunuz erkekle birlikte olduğunuz zaman da sonsuza kadar her şey mükemmel gidecek diye bir şey yok. Bunun için de günümüzde farklı bir seçeneğiniz daha var. Arkadaşlık siteleri size bu konuda yardıma hazır. Seçim sizin ama www.ecift.com adresi iyi bir tercih olabilir.

Vereceğiniz karar her ne olursa olsun mutluluğu yakalayacağınıza inanın. Çünkü bu sizin hayatınız ve en önemlisi sizin doğrunuz. Şunu hiç aklınızdan çıkarmayın: Hayat mutluluğu bekleyecek kadar uzun değil, mutluluğu kendiniz yakalamalısınız!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe