Öpücüğün gücünü hafife almayın

Tüm aşkların en tutkulu ortak paydasıdır öpücük. Ancak öpücükten öpücüğe de fark var. Hayal gücünüzü çalıştırın, onu hiç ummadığı bir yerde ve şekilde öpün.

Sevgiliniz varsa öpücükler kaçınılmaz olarak geliyor akla… Birçok öpücük tarzı bulunuyor. İşte hayallerinizden ya da gerçek yaşantınızdan kesitlere rastlayabileceğiniz o özel anlar. Ve o anları daha özel kılacak mekânlar… Yapmanız gereken kendinizi hayal gücüne bırakmak.

Yağmur altında öpüşmek
Romantizmin temel simgelerinden biri. Kimileri yağmur altında ıslanmaktan hoşlanmadıkları için bu öpüşme şeklini romantik bulmasalar da, birçoğu hayatlarında en az mutlaka bir kez yağmur altında yürüyüp öpüşmekten zevk alır.

Yatakta kahvaltı öpücüğü
Evli çiftler, pazar kahvaltılarını keyifli bir oyuna çevirmek için azda olsa yatakta kahvaltı yapmayı denemeliler. Tabii kahvaltı tabağını hazırlayan tarafa içten bir öpücükle teşekkür etmek koşuluyla.

Elveda öpücüğü
Öpücükler içinde en tutkulu ama bir o kadar da en zor olanı. İçinde biraz burukluk barındığından bir de son öpücük olduğundan dolayı kimi zaman gözyaşı öpücüğünün tamamlayıcısı olabiliyor. Elveda öpücüğünü bir şölene dönüştürmek için sevgilinizi öptükten sonra başınızı dik tutup arkanıza bakmadan yürümeye çalışın. Ancak akıttığınız gözyaşlarını sakın görmesin. Tabii eğer bunu başarabilirseniz.

Yıldızların altında
Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında… Her daim ve her yüzyılda tüm âşıkların vazgeçemediği en romantik öpüşme mekânıdır. Evet, daha fazla bir şey demeye gerek yok herhalde. Karanlık bir gecede yıldızların altında öpüşmek hiç fena bir fikir değil, öyle değil mi? Böylece aşkınızı gecenin büyüsünde bir kez daha yeni baştan yaratabilirsiniz. Uzmanlar, bu tarz öpüşmelerin çiftlerin hayata daha mutlu bakmaların sağladığını belirtiyor.

Arabada öpüşmek
Gece yarısı bar ya da parti çıkışı eve dönmeden önce sucuk ekmek yemek yerine arabayı bir kenara çekip sevgilinizle öpüşmek ikinize de keyif verebilir. Arabada öpüşmek için mutlaka deniz kıyısı olması gerekmiyor. Ancak boğaza karşı çektiğiniz arabada hem muhteşem manzarayı seyredip hem de sevgilinizle romantizmin doruklarına çıkmanın da bir sakıncası yok!

Hoşça kal busesi
Eşinizi işe yolcularken dudağına küçük bir öpücük kondurun. Daha sonra arkasını dönerken ellerinizle onu bir kez daha çekip bu kez daha tutkulu bir şekilde öperek onu şaşırtın.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe