Yükselen burcunuz ve doğru aşkın özellikleri

Yükselen burcunuz aradığınız o aşkı ve sevgiliyi belirliyor!

Aşk demek, hayat demektir. Yaşamanızın anlamı demektir! Ama doğru aşkı bulmak pek kolay değildir..

Yükseleniniz Koç ise, seksüel açıdan sizi derinden etkileyecek ve çok tutkulu birine âşık olma ihtimaliniz yüksektir. Sevgilinizle birlikte iken kendinizi güvende hissedeceğiniz rahat ve konforlu bir ortamı tercih edersiniz.

Yükseleniniz Boğa ise, sizi her yönden geliştirecek, derinlik kazandıracak, kültürlü, özgür, ruhlu, dürüst ve tecrübeli biri size çok çekici gelecektir. Onunla rahat iletişim kuracağınız ortamlarda çok çeşitli konularda sohbet etmekten çok keyif alırsınız.

Yükseleniniz İkizler ise, kariyerinde yükselmiş, hedefleri olan, kontrollü, ciddi biri size çok cazip gelebilir. Onunla sevgi dolu, samimi ve sıcak bir ev ortamında birlikte olmayı tercih edersiniz.

Yükseleniniz Yengeç ise, iletişimi güçlü, sıra dışı özellikleri olan, özgürlükçü, sosyal yönü kuvvetli, zeki birine âşık olabilirsiniz. Onunla son derece lüks ve gösterişli ortamlarda buluşmaktan çok keyif alabilirsiniz.

Yükseleniniz Aslan ise, son derece duygusal, hassas, sizi çok iyi anlayan ve sizin için her fedakârlığı yapabilecek biri size çok çekici gelecektir. Onunla birlikteyken son derece pratik ve becerikli olabilir, gösterişten uzak sade bir ortamda birlikte çalışmaktan çok keyif alabilirsiniz.

Yükseleniniz Başak ise, seksüel açıdan dinamik, son derece atak ve cesur kimseler size çok çekici gelecektir. Onunla romantik ve zevkli ortamlarda bir araya gelebilir ve birlikte yapacağınız sosyal aktivitelerden çok keyif alabilirsiniz.

Yükseleniniz Terazi ise, sağlık ve güzellik sizin için önemli olacaktır. Fiziği düzgün ve sağlıklı biri size çekici gelecektir. Seksüel yönden güçlü ve etkileyici biri olması da önemlidir. Onunla gizemli ve çekici bir ortamda birlikte olmaktan çok hoşlanabilirsiniz.

Yükseleniniz Akrep ise, rahat iletişim kurabileceğiniz, pratik, sevimli, zeki ve meraklı biri size çok çekici gelecektir. Onunla birlikte yeni şeyler öğrenmekten, birlikte seyahat etmekten ve macera yaşamaktan çok keyif alabilirsiniz.

Yükseleniniz Yay ise, sevecen, şefkatli ve size karşı çok koruyucu davranan birinden çok hoşlanabilirsiniz. Onunla birlikte iken tecrübesinden yararlanabilir, yüksek standartları olan mekânlarda, seçkin ortamlarda bulunabilirsiniz.

Yükseleniniz Oğlak ise, eli açık, gösterişli, kendine güvenen, güçlü, cesur ve buyurgan tavırlı biri size çok çekici gelecektir. Onunla birlikte toplum içinde ve sıra dışı ortamlarda görünmekten keyif alabilir ve yeniliklerin sergilendiği, teknoloji ağırlıklı organizasyonlara katılmaktan hoşlanabilirsiniz.

Yükseleniniz Kova ise, iletişim becerileri yüksek, titiz, dikkatli, pratik, zeki, çalışkan, gösterişi sevmeyen, hizmet etmeyi seven, mükemmeliyetçi birisinden çok hoşlanabilirsiniz. Onunla çok iyi bir empati kurmak isteyebilir, son derece romantik ve hayal gücünüzü harekete geçirecek ortamlarda, birlikte olmaktan çok keyif alabilirsiniz.

Yükseleniniz Balık ise, son derece, ince, uyumlu, nazik, güzelliğe ve iletişime önem veren sanatkâr ruhlu birinden çok hoşlanabilir ve birlikte çok ateşli bir aşk yaşayabilirsiniz. Onunla birlikte yeni başlangıçlar yapmaktan ve heyecan duyacağınız aktiviteler içinde olmaktan çok zevk alabilirsiniz.

Yazan:Astrolog Ümran Ensari
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe