Kadınlar erkeklerden ne ister?

Kadınların ilişkilerinde beklentileri aslında düşünüldüğü kadar fazla ve zor değil: Saygı, seks, romantizm, iletişim ve güven. Sürprizlerle, çiçeklerle dolu bir yaşam...

Kadınların ilişikilerinde çok şey istediğini konu alan birçok yazı yazılmış, konu konuşulmuş, film çekilmiştir. Halbuki kadınların bir ilişkiden beklediği şeyler o kadar da çok değil… (Tabii bir de bu isteklerin erkekler için de geçerli olduğunu hatırlamak lazım.)

Gerçek şu ki kadınlar aslında çok da ufak şeyler mutlu olabiliyorlar… İşte kadınların erkeklerde aradığı, onlardan beklediği incelikler yazımızda...

Saygı
Kadınlar erkeklerden saygı ve duydukları saygıyı belli etmelerini bekler. Bir şey konuşulurken kadının düşüncesine, iş hayatına, kariyerine, hobilerine, fobilerine, arkadaşlarına, ailesine, vücuduna, ruhuna; kısacası her şeyine saygı duymasını bekler. Kadın-erkek fark etmez; saygıyı her insan bekler. Ama bir erkeğin eşine duyduğu saygıyı ufacık şeylerle bile belli etmesi kadını oldukça mutlu edecektir.

Seks
Evet, sadece erkeklerin seksi arzuladığı da nereden çıkmış! Kadınlar da romantizm etkili bir seksten oldukça zevk alırlar. Özellikle, sıcak dokunuşlar, yumuşak bir masaj veya şehvetli bir atmosfer yaratılmış yatak odasında yaşanacak geceler kadınları baştan çıkaracaktır.

Romantizm
Kadınların en çok keyif aldıkları şeyden biri de eşiyle birlikte televizyonun karşısına uzanıp patlamış mısır eşliğinde romantik bir film izlemektir herhalde. Veya özel bir gün olmasa bile eve geldiğinde mum ışığında bir yemek sürpriziyle karşılaşmak onu herkesten çok mutlu edecektir. Elele yürüyüşler, ilk günkü gibi romantik anılar yaşamak her kadının keyif aldığı dakikalardır.

İletişim
Kadınların konuşmayı ne kadar çok sevdiğini bilmeyenimiz yoktur herhalde. Her konuda açık olup, sıkıntı varsa bunu tartışmayı, heyecan verici bir mutluluk varsa bunu paylaşmayı tercih ederler. Dolayısıyla aynı şeyi karşısındaki kişiden de beklerler. Burada iki taraf için de unutulmaması gereken dinlemenin de en az konuşmak kadar gerekli ve önemli olduğudur.

Güven
Güven bir ilişkinin temelinde yatan en önemli duygulardandır. Kadının erkekte güven duygusunu aradığı kadar, erkek de kadında arar. Burada güven sadece kadının erkeğe duyduğu güven değil; erkeğin kendisine, kadının kendisine duyduğu güven de önemlidir. Zaten iki ilişkilerin sağlıklı yürümesi için de bu gereklidir.

Sürpriz
Beklenmedik hediyeler veya sürpriz rezervasyonlar bir kadını her zaman mutlu edecektir. Çünkü bunu hepimiz biliyoruz ki şaşırtılmak, şımartılmak hemen her kadının hoşuna gider. Bu nedenle iş yerine gelen iki kişilik bir uçak bileti veya yastığının altına konan minicik bir hediye kadını mutlaka mutlu edecektir.

Çiçek
Evet, yanlış duymadınız. Bir çiçek kadını o kadar çok mutlu ediyor ki. Evin kapısını açtığında karşısına çıkan kocaman bir demet çiçek ve arkasından görünen eşi, bir kadın için unutulmaz bir karedir. Bu çiçeğin tabii ki kocaman olmasına gerek yok, beklenmedik zamanda gelen bir gül de bir kadını mutlu etmeye yeter.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe