Cinsel soruna farklı çözüm


Çiftleri ayrılığın eşiğine getiren 'Vajinismus'un çözümü hipnoz ve EFT (Duygusal Özgürlük Tekniği) ile çok kolay.

Kadında cinsel sağlık dendiğinde ilk akla gelen sorunlardan biri vajinismus. Kadınlarda cinsel konularla ilgili hala tabuların bulunduğuna dikkat çeken Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr Ayşe Duman, "Cinsellikte çiftler arasındaki cinsel çekim ve birlikte yaşanılan duygular, ilişkiyi kuvvetlendirir, yakınlığı sağlar. Cinsellik ve cinsel ilişki neslin devamlılığı için var." dedi.

İlişkileri bitiren vajinismus, artık hipnoz ve EFT ile çok kolay tedavi ediliyor. Ortalama 5-6 seans süren hipnoz tedavisinden sonra çiftler sağlıklı cinsel yaşama kavuşabiliyor. Duman "Yeni yöntem, gerçeklerle kişinin doğruları arasında bir değiş-tokuştur. Çiftlerin sorunun çözümüne birlikte, ortak bir bakış açısıyla yaklaşabilmesi için seanslara birlikte gelmesi önemlidir. Sorun hangi tarafta olursa olsun, çözüm için her iki tarafın bilgilendirilmesi, sonucun kalıcı olmasını sağlayacaktır. Süreç içinde eşlerin birbirlerine destek olması  son derece değerlidir" diyor.

Vajinismustan değil çocuk sahibi olamamaktan şikayetçi

Cinsel hayattaki tatminin, birliktelikteki mutluluğu pekiştirdiğini ifade eden  Dr Ayşe Duman karşılaştığı örnekleri şöyle paylaştı:

"10 yıllık evli bir hastam tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak için geldiğinde muayene sonucu hiç cinsel ilişkiye girmediğini gördüğümde, sağlıklı birliktelik için çocuk sahibi olmanın çok gerekli olmadığını fakat sağlıklı cinsel yaşamın birlilktelik için olmazsa olmazlardan olduğunu konuşup vajinismus sorununa yoğunlaşmaya ve doğal yollardan gebelik elde edilmesine karar verdik. Bu örnekte olduğu gibi sağlıksız cinsel hayattan kaynaklanan sorunlar için çoğu zaman doktor doktor gezilmektedir. Oysa sorun çoğu zaman cinsellikle ilgili bilinçaltının yanlış programlanmasından kaynaklanmaktadır. Hal böyle olunca  gereksiz yere kısırlık tedavilerinden tutunda geçmeyen kasık ağrılarından dolayı gereksiz ameliyat  olan bir dolu kadın var maalesef."
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Kapat !) days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bilgi edinin
Accept !
Bumerang - Yazarkafe